AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın bir kızla konuşmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle konuşmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı erkekle konuşmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığım bir erkekle konuşmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir