AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadık kişiler görmek

Kahve falında tanımadık kişiler görmek

Kahve falında tanımadık kişiler görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadık kişiler gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kişiyle evlenmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kişiden hediye almak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın kişiyi öldürmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kişiyi görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişileri görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiyi görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, istihdam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığım kişiler görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir