AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek

Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek

Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kazancının tükenmeyeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla kavga etmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla kavga etmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım biriyle kavga etmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga etmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birisiyle kavga etmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle kavga etmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir