AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın çocuğu emzirmek

Kahve falında tanımadığın çocuğu emzirmek

Kahve falında tanımadığın çocuğu emzirmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın çocuğu emzirmek gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Kahve falında tanımadığın çocuğu emzirmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir çocuğu emzirmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı çocuğu emzirmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir çocuğu emzirmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bebek emzirmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir