AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek

Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek

Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bebek emzirmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirdiğini görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bebeği emzirmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir bebeği emzirmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın çocuğu emzirmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir