AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bebek emzirmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirdiğini görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir bebeği emzirmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bebeği emzirmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın çocuğu emzirmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir