AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir çocuğu emzirmek

Kahve falında tanımadığın bir çocuğu emzirmek

Kahve falında tanımadığın bir çocuğu emzirmek tersliklerin yoluna gireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir çocuğu emzirmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında tanımadığı bir çocuğu emzirmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı çocuğu emzirmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın çocuğu emzirmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir çocuğu emzirmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bebeği emzirmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirdiğini görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir