AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirdiğini görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bebeği emzirmek kötü gününden de geri duracağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı bebek emzirmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir bebeği emzirmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek işlerin aksamayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı çocuğu emzirmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir