AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle gezmek

Kahve falında tanımadığın biriyle gezmek

Kahve falında tanımadığın biriyle gezmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, hayata karşı cesaretleneceğine, helal rızık elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle gezmek gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın biriyle gezmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle gezmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında nehirde tekneyle gezmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üzerinde gezmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vapurda gezmek sevinçli haberler geleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takside gezmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda örümcek gezdiğini görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir