AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek

Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek

Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, işlerinin aksayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, zor bir durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle gezmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle gezmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı yerde gezmek anne baba dualarının alınacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu yerde gezmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yerde gezmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tarihi yerde gezmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerde gezdiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir