AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanımadığın biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanımadığın biriyle evlendiğini görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Kahve falında tanımadığın bir kızla evlenmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle evlendiğini görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla evlenmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle evlenmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir