AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan resmi yapmak

Kahve falında insan resmi yapmak

Kahve falında insan resmi yapmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, mutluluk ve saadete, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında insan resmi yapmak gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında insan resmi yapmak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde insan resmi görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına delalet eder.

Kahve falında insan resmi çizmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanın resmini görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bolluk içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında insan resmi görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş insanın resmini görmek huzurun kaçacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanın resmini görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atatürk resmi yapmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir