AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin evinde olmak

Kahve falında tanımadığın birinin evinde olmak

Kahve falında tanımadığın birinin evinde olmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, derde ve kedere düşeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birinin evinde olmak gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Kahve falında tanımadığın birini evinde görmek maddi anlamda zarar edeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin evinde yemek yemek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin evini görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin evinde olmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sevinç ve sürura alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin evine gitmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin evine girmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı görmek zenginlik içinde olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birini kucaklamak istenmediğiniz bir yere gitmeye, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir