AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin evinde yemek yemek

Kahve falında tanımadığın birinin evinde yemek yemek

Kahve falında tanımadığın birinin evinde yemek yemek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, insanları hak yoluna çağıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin evinde yemek yemek gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Kahve falında tanımadığın birinin evinde yemek yemek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin evinde olmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, talihin yüze güleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin evini görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin evine gitmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini evinde görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birinin evine girmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle yemek yemek başarılı ve kazançlı olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinden tokat yemek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir