AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin evini görmek

Kahve falında tanımadığın birinin evini görmek

Kahve falında tanımadığın birinin evini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin evini gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birinin evine gitmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin evini görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birini evinde görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin evinde olmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin evinde yemek yemek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birinin evine girmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle öpüşmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle evlendiğini görmek çevre değiştireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir