Kahve falında tanımadığın birini kucaklamak

Kahve falında tanımadığın birini kucaklamak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, hikmete kavuşacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birini kucaklamak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Kahve falında tanımadığın birini kucaklamak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini kucaklamak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu kucaklamak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalettir.

Kahve falında mavi gözlü bebek kucaklamak iyilik ve güzellik bulacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasını kucaklamak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında bir ölüyü kucaklamak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında köpek yavrusu kucaklamak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, insanlara yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birini kucaklamak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir