AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kızı görmek

Kahve falında tanımadığı bir kızı görmek

Kahve falında tanımadığı bir kızı görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, işlerinin azalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Kahve falında tanımadığın kıza aşık olmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla tanışmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir kızı görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı kızı görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı kızla öpüşmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek işte başarılı adımlar atılacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla konuşmak haram mal yiyip içeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir