AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaanne elini öpmek

Kahve falında babaanne elini öpmek

Kahve falında babaanne elini öpmek işlerin bozulacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babaanne elini öpmek gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hem de para kaybettireceğine rivayet eder.

Kahve falında babaannenin elini öpmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında babaanne elini öpmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında babaanneyi öpmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babaanneyi öpmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaannesini öpmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında babaanne öpmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir