AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaanne öpmek

Kahve falında babaanne öpmek

Kahve falında babaanne öpmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında babaanne öpmek gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında babaanneyi öpmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine alamet eder.

Kahve falında babaanne elini öpmek dertlerinin sonunun geleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında babaannenin elini öpmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaanneyi öpmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, güzel günler için çalışılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babaannesini öpmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babaanne öpmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir