AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri görmezden gelmeniz istediğiniz sonuçları elde etmenizin önünü kesebilir.

Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek eline geçen paraları tutamayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaanne elini öpmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babaannenin elini öpmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaannesini öpmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaanneyi öpmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaanne öpmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babaanneyi öpmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir