AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek

Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek

Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babaanne elini öpmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babaannenin elini öpmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalet eder.

Kahve falında babaanneyi öpmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, elinin darlıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babaanneyi öpmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babaannesini öpmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaanne öpmek mutluluk dolu haberler alınacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir