AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini yıkamak

Kahve falında tanımadığın birini yıkamak

Kahve falında tanımadığın birini yıkamak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini yıkamak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Kahve falında tanımadığın birini yıkamak yeni insanlarla tanışacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın ölüyü yıkamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin resmini görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, gelirinin de garanti altında olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birine kızmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, işlerin canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarılmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir