AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın ölüyü yıkamak

Kahve falında tanımadığın ölüyü yıkamak

Kahve falında tanımadığın ölüyü yıkamak elinin bollaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın ölüyü yıkamak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında tanımadığın ölüyü yıkamak iyi ruh halinin bozulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birini yıkamak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın ölüyü görmek yüzünü güldüreceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini ölürken görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, aileye büyük bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir ölüyü görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın ölüler görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı ölünün dirildiğini görmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın birini ölü görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir