AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birine bağırmak

Kahve falında tanımadığın birine bağırmak

Kahve falında tanımadığın birine bağırmak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birine bağırmak gördüyseniz:

  • Her olaya duygularınızla katılabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birine bağırmak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinirlenmek bağırmak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye bağırmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında babasına bağırmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, düşmanlarını bile affedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşına bağırmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğe bağırmak verdiği emeklerin boşa gideceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kıza bağırmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, mal mülk edineceğine inanılır.

Kahve falında müdüre bağırmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir