AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına bağırmak

Kahve falında babasına bağırmak

Kahve falında babasına bağırmak bedeninin şifa bulacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, moralinin düzeleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasına bağırmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında baba diye bağırmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, hayatının karışacağına inanılır.

Kahve falında babaya bağırdığını görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalettir.

Kahve falında babasının bağırdığını görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın bağırdığını görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babaya bağırmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babaya bağırmak mutsuz ve üzgün olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında babasına bağırmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, asla yüksünmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşe bağırmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir