AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe bağırmak

Kahve falında köpeğe bağırmak

Kahve falında köpeğe bağırmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kafasının sakinleşeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğe bağırmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Kahve falında köpeğe bağırmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktora bağırmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kocasına bağırmak ticarette zarar edeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin size bağırdığını görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Kahve falında kardeşine bağırmak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalettir.

Kahve falında sessiz bağırmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere bağırmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir