AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinden korkup kaçmak

Kahve falında birilerinden korkup kaçmak

Kahve falında birilerinden korkup kaçmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birilerinden korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Farklı farklı alanlarda ufak tefek engeller yaşanabilir.

Kahve falında birilerinden korkup kaçmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Kahve falında birileri tarafından korkutulmak sıkıntının günden güne artacağına, eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında birilerini korkutmak üzüntülerinin sona ereceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan korkup kaçmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında korkup kaçmak saklanmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalettir.

Kahve falında korkudan kaçmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inekten korkup kaçmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir