AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta birilerinden kaçmak

Kahve falında karanlıkta birilerinden kaçmak

Kahve falında karanlıkta birilerinden kaçmak her daim bereketli işler yapacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta birilerinden kaçmak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Kahve falında karanlıkta birilerinden kaçmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak birilerinden kaçmak yol göstereceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında ormanda birilerinden kaçmak onurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerinden kaçmak saklanmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında koşarak birilerinden kaçmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında birilerinden kaçmak koşmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hep birilerinden kaçmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli birilerinden kaçmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir