AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kadını görmek

Kahve falında tanımadığı bir kadını görmek

Kahve falında tanımadığı bir kadını görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hayırlı işe, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım kadın görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla sevgili olmak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kadını görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığınız bir kadın görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla öpüşmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir