AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bebeği emzirmek

Kahve falında tanımadığı bebeği emzirmek

Kahve falında tanımadığı bebeği emzirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ağız tadının da kaçacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yenileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Taleplerinizi iletirken politik olmanızda fayda var.

Kahve falında tanımadığın bir bebeği emzirmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bebek emzirmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bebeği emzirmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bebeği emzirmek üzüleceğine ve yıkılacağına, bol nimete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirdiğini görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir çocuğu emzirmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, çok iyi şeylere işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir