AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaanne görmek

Kahve falında babaanne görmek

Kahve falında babaanne görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında babaanne gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Kahve falında babaanne olmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında babaanneyle kavga etmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş dede ve babaanne görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babaanneyi canlı görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babaanneyle konuşmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında babaannemi görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaanneyi öpmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında babaanneyi öldürmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir