AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaannemi görmek

Kahve falında babaannemi görmek

Kahve falında babaannemi görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında babaannemi gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız geçmişte sizin için önemli olan bir ilişkiye zarar verebilir.

Kahve falında babaanne öldüğünü görmek engel tanımayan biri olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babaanneyi hasta görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında babaannenin öldüğünü görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin babaannesini görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babaannesine sarılmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü babaanneyi görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında babaanneyi öpmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir