AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babaanneyle konuşmak

Kahve falında ölen babaanneyle konuşmak

Kahve falında ölen babaanneyle konuşmak yeni bir başlangıç yapmaya, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazancını çoğaltacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babaanneyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ölen babaanneyle konuşmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaanneyle konuşmak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babaanneyi diri görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü babaanneyi görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babaannenin evini görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin babaannesini görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında babaannenin evlendiğini görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, kişinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında babaanne öldüğünü görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir