AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaanneyi öldürmek

Kahve falında babaanneyi öldürmek

Kahve falında babaanneyi öldürmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında babaanneyi öldürmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Kahve falında babaanne öldüğünü görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında babaannesinin öldüğünü görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına delalettir.

Kahve falında babaannemin öldüğünü görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babaanneyi öldürmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babaannenin öldüğünü görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı babaanne görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında babaannenin elini öpmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babaanneye sarılmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir