AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaanne olmak

Kahve falında babaanne olmak

Kahve falında babaanne olmak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kazançların artacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Kahve falında babaanne olmak gördüyseniz:

  • Çelişkili veya karışıklık içeren durumlar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında babaannemi görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babaannenin dirildiğini görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş büyük babaanneyi görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında babaanne görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaanne öldüğünü görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında babaanneyi görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yurtdışına gidileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babaanneyle konuşmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında babaanne olmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir