AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaanneyle kavga etmek

Kahve falında babaanneyle kavga etmek

Kahve falında babaanneyle kavga etmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında babaanneyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında babaanneyle kavga etmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında babaannenin öldüğünü görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babaanneyi canlı görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine inanılır.

Kahve falında rahmetli babaanne görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı babaanne görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babaannenin dirildiğini görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında baba ve babaanne görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında babaanne ve hala görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir