AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ve dayı görmek

Kahve falında baba ve dayı görmek

Kahve falında baba ve dayı görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, iyi konumlara geleceğine, büyük bir yenilgi alacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında baba ve dayı gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Kahve falında babanın dayısını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işarettir.

Kahve falında baba ve dayı görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba dayı görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayı ve baba görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet eder.

Kahve falında dayı hanımı görmek gücünün azalacağına, kısmetli bir işe atılmaya tabir olunur.

Kahve falında dayımın oğlunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü dayısını görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayıları görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir