AnaSayfa / Genel / Kahve falında mektup almak

Kahve falında mektup almak

Kahve falında mektup almak zorlukların çözüme kavuşacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mektup almak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski mektup görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında sarı mektup görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine mektup vermek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiden mektup almak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliden mektup okumak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında aşk mektup yazmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayrılık mektubu almak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir