AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birisiyle evlenmek

Kahve falında tanımadığın birisiyle evlenmek

Kahve falında tanımadığın birisiyle evlenmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Kahve falında tanımadığın bi erkekle evlenmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın erkekle evlenmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle evlendiğini görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı biriyle zorla evlenmek kimseye minnet etmeyeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir kişiyle evlenmek büyük bir kazanca sahip olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle evlenmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle evlenmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kızla evlenmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir