AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığım biriyle evlenmek

Kahve falında tanımadığım biriyle evlenmek

Kahve falında tanımadığım biriyle evlenmek huzur ve kazanç getireceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında tanımadığın birinin evlendiğini görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle evlenmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın erkekle evlenmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle evlendiğini görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı erkekle evlenmek tüm sıkıntıların giderileceğine, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek tutulan yolun isabetli olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kişiyle evlenmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlenmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir