AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kızla tanışmak

Kahve falında tanımadığın bir kızla tanışmak

Kahve falında tanımadığın bir kızla tanışmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla tanışmak gördüyseniz:

  • Gerçekler tartışmaların önüne geçebilir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla tanışmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yanlış yollardan döneceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı biriyle tanışmak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın insanlarla tanışmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle tanışmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle tanışmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle tanışmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir kızla tanışmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kızla tanışmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir