AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı kızı görmek

Kahve falında tanımadığı kızı görmek

Kahve falında tanımadığı kızı görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, insanlara olan güvenin artacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, insanlar tarafından sevileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı kızı gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızı görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın kıza aşık olmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızla öpüşmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla sevgili olmak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir