AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıklarla sohbet etmek

Kahve falında tanıdıklarla sohbet etmek

Kahve falında tanıdıklarla sohbet etmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdıklarla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdık biriyle sohbet etmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, zarar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdıklarla sohbet etmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronuyla sohbet etmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, inancının zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Kahve falında cinlerle sohbet etmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dini sohbette olmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölülerle sohbet etmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, işinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran sohbeti görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir