AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerle sohbet etmek

Kahve falında ölülerle sohbet etmek

Kahve falında ölülerle sohbet etmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ilerleyeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalettir.

Kahve falında ölülerle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Kahve falında ölülerle sohbet etmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle sohbet etmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle sohbet etmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle sohbet etmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında sohbet veren hoca görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masada sohbet etmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir