AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran sohbeti görmek

Kahve falında kuran sohbeti görmek

Kahve falında kuran sohbeti görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, gamsız bir hayat süreceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran sohbeti gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında kuran sohbeti görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, dileklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadınlarla sohbet etmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla sohbet etmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle sohbet etmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dini sohbete girmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birisiyle sohbet etmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürle sohbet etmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına yorulur.

Kahve falında şeytanla sohbet etmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir