AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucaklaşmak öpmek

Kahve falında kucaklaşmak öpmek

Kahve falında kucaklaşmak öpmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında kucaklaşmak öpmek gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Kahve falında kucaklaşmak öpmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerle kucaklaşmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle kucaklaşmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşle kucaklaşmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle kucaklaşmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sarılmak kucaklaşmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir