AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı biriyle evlenmek

Kahve falında tanıdığı biriyle evlenmek

Kahve falında tanıdığı biriyle evlenmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, dertlerine çare bulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, lüks içinde olacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz ilginç bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tanıdığın birinin evlendiğini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlenmek zorlukları teker teker aşacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın biriyle evlendiğini görmek hasretlerin biteceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığının evlendiğini görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle evlenmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir