AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis olmadığını görmek

Kahve falında polis olmadığını görmek

Kahve falında polis olmadığını görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında polis olmadığını gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında polis olmadığını görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bakire olmadığını görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürtaj olmadığını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında merdiven olmadığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında parası olmadığını görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında dişlerin olmadığını görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir