AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık kişileri görmek

Kahve falında tanıdık kişileri görmek

Kahve falında tanıdık kişileri görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, eğlenceli günler geçireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık kişileri gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Kahve falında tanıdık kişileri görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kişiyi görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık kişiler görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı kişiyi görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir