AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Kahve falında tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir tanıdıkla evlenmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında tanıdıkla evlenmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir kızla evlenmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir adamla evlenmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın evlendiğini görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir